Kuisheid Speeltjes

Kuisheid

Van oorsprong is kuisheid een religieuze term. Hiermee wordt de onthouding van seksuele activiteiten bedoeld in de naam van god. In het BDSM heeft kuisheid een andere betekenis, wel met hetzelfde doel qua onthouding van seksuele activiteiten, maar dan als spelelement. Met kuisheid speeltjes wordt seksueel gemeenschap bemoeilijkt of soms in bepaalde gevallen compleet voorkomen.

Bij kuisheid spelletjes komen dus vooral onderdanigheid, dominantie, discipline, sadisme en masochisme tot hun recht. De spanning, sensatie en mogelijkheden die het dragen van een kuisheidsgordel of peniskooi teweeg brengt zorgt voor veel discipline. De sub (submissive) heeft bij het dragen van een gordel of kooi geen controle over wat komen gaat, het enige wat vaststaat is dat zolang de kooi of gordel om is, er geen seksueel geslachtsgemeenschap mogelijk is. Dit maakt kuisheid seksspeeltjes tot geliefde speeltjes tijdens vernedering, discipline, sadistische en masochistische BDSM spelletjes.

Kuisheid seksspeeltjes

Het dragen van een kuisheid seksspeeltje zorgt dus voor een spannende en sensationele ervaring van onthouding. Dit kan soms leiden tot pijnlijke momenten. Bij bijvoorbeeld het dragen van een peniskooi, kan het zeer pijnlijk zijn als je een erectie krijgt. De kooi is namelijk ingesteld op een slappe penis, je kan wel nagaan wat er gebeurt zodra je seksueel opgewonden raakt en de penis groeit. Kuisheid speeltjes worden dan ook gebruikt voor tease en please spelletjes waar de dom de sub plaagt en erotisch kietelt. Naast de peniskooien en kuisheidsgordel zijn ook de torture speeltjes populaire toys bij deze vorm van BDSM.

Peniskooien en kuisheidsgordels

Zoals gezegd zijn de meest bekende kuisheid toys peniskooien en kuisheidsgordels. Wil je meer te weten over peniskooien en kuisheidsgordels? Lees dan snel meer informatie over kuisheidsgordels & peniskooien of kijk eens rond in een BDSM winkel.