Fetish en Bondage Kleding

Bondage Kleding

Bij het compleet maken van je bondage ervaring mag natuurlijk bondage kleding niet ontbreken. De rol van dom en sub kan door een sexy en pikant kleding setje natuurlijk niet beter geïllustreerd worden. In combinatie met bondage speeltjes is bondage kleding of BDSM kleding een goede manier om het bondage spel te voorzien van een extra dimensie.

De meest voorkomende bondage kleding is een bondage harnas, deze harnas wordt over het lichaam geplaatst en maakt het bewegen van bepaalde delen van het lichaam of het gehele lichaam onmogelijk. Een harnas wordt dan ook meestal gedragen door de onderdanige. Voor de dom zijn er weer heel andere opties beschikbaar qua bondage kleding. Denk bijvoorbeeld aan een streng rollenspel kostuum, een dominant pak of een sexy bondage lingerie setje.

Het is maar net welke bondage fantasie je wilt beleven, om te bepalen welk bondage kleding setje hiervoor geschikt is. Daarbij spelen natuurlijk ook het gebruik van bondage speeltjes, zoals zwepen, paddles, touwen, pakketten, boeien en spreidstangen, een rol. Als je weet welke bondage product je wilt gebruiken of wat voor soort bondage ervaring je wilt beleven, kan je hierbij vervolgens kinky bondage kleding en lingerie bij zoeken.

Bondage kleding voor mannen en vrouwen

Bondage kleding is natuurlijk geschikt voor zowel heren als dames. De kleding maakt elke bondage scenario compleet en zorgt voor een extra sensatie tijdens het beoefenen van bondage. Voor inspiratie kan je een kijkje nemen in een bondage of BDSM shop, hier vind je vaak spannende inspiratie. Bekijk eens een filmpje online waarin bondage beoefent wordt. Grote kans dat je zo een aantal kinky ideeën op doet.