SM Zwepen

BDSM Zwepen

Het straffen van je partner door middel van zweepjes is een goede manier om spanning en sensatie tijdens het BDSM spel te beleven. Dit hoeft natuurlijk niet gelijk een ruige BDSM ervaring te zijn. BDSM zweepjes kunnen namelijk ook prima gebruikt worden voor onschuldige spelletjes door beginners. Ideaal om even een stapje verder te gaan met je partner en te ontdekken of BDSM überhaupt iets is voor jullie. Dit maakt het zweepje natuurlijk niet direct als onschuldig BDSM seksspeeltje, want zeker ook gevorderden kunnen zwepen gebruiken in allerlei soorten BDSM spelletjes.

Verschillende soorten BDSM zweepjes

Naast de standaard zweep zijn er ook floggers, rijzwepen en crops. Deze zijn in principe allemaal afgeleid van de BDSM zweep, maar bieden net even een andere manier van slaan. Ook het materiaal van de zweep kan verschillen, zo zijn er siliconen zwepen, metalen zwepen, leren en kunstleren zwepen te vinden in SM winkels. De welbekende rode striemen op de billen zijn niet alleen erg spannend en kinky, maar kan ook nog eens als zeer opwindend ervaren worden door zowel de sub als de dom.

Veilig slaan met een SM zweep

Als je nog geen ervaring hebt met het slaan met een zweep is het verstandig om eerst even te oefenen. Zo kan je beter met precisie slaan en weet je ongeveer hoe hard de zweep landt. Pak hiervoor een kussen en probeer met de zweep dezelfde plek op de kussen te raken. Probeer dit in een 8-vorm, deze vorm is de beste manier om je partner te straffen. Ontzie tijdens het gebruik van een zweep, de ogen en hoofd van je partner. Veilige plekken om een zweep op te gebruiken zijn de billen, rug en dijen.