Tepelklem en zuiger

Tepelklemmen en Tepelzuigers

Het stimuleren, toebrengen van pijnlijke handelingen en/of het vacuüm trekken van de tepels is een geliefd onderdeel van menig BDSM spel. De tepels en het tepelhof zijn erg gevoelig en zorgt voor extra sensatie tijdens seksuele handelingen. Jij als BDSM liefhebber zal waarschijnlijk al een tepelklem direct voor ogen hebben. Minder bekend is de tepelzuiger, dit speeltje zorgt voor een betere doorbloeding naar de tepels waardoor deze extra gevoelig zijn voor aanraking. Deze BDSM speeltjes plaats je op de harde of zachte tepels en zorgt voor een extra dimensie. BDSMgids.nl geeft je op deze pagina aanvullende informatie over zowel de tepelklem als de tepelzuiger. Hierdoor kan je ontdekken of deze toys misschien een spannende aanvulling zijn op jullie BDSM ervaring.

Tepelklemmen

De tepelklem plaats je op de tepelhof of direct op de tepels. De klemmen zorgen voor beknelling en biedt de dom de perfecte manier om de sub te pesten tijdens allerlei soorten plagerijtjes. Zo kan je licht trekken aan de klem, de klemmen vast en losmaken of je partner extra stimulatie tijdens spannende spelletjes. Sommige tepelklemmen zijn qua druk te regelen, de meeste klemmen zijn wel simpeler in gebruik en bieden alleen de optie van het plaatsen op de tepels. Zijn jullie er klaar voor? Ideaal als voorspel of tijdens het spel.

Tepelzuigers

Doordat je tepels vacuüm worden getrokken, zal je merken dat je tepels keihard worden en extra gevoelig aanvoelen. De bloedtoevoer wordt namelijk naar de tepels vergroot en stimuleert gelijktijdig de tepels. Naast dat je tepels harder worden en extra gevoelig zijn zal je ook duidelijk merken dat je tepels een stukje groter worden. De tepelzuigers zijn vaak handmatig te bedienen en biedt een groot scala aan verschillende mogelijkheden. Net als tepelklemmen, koop je tepelzuigers bij een BDSM winkel.