SM Seksschommels

SM Seksschommels

Wie wel eens een BDSM studio, ruimte of kelder heeft bezocht is zeer waarschijnlijk een seksschommel tegengekomen. In bijna elke BDSM ruimte is een schommel te vinden, in deze schommel wordt meestal de sub ingehangen, waardoor de dom de controle en macht heeft om te bepalen wat er gebeurt. Dit houdt natuurlijk niet in dat je een BDSM kelder of kamer moet bezoeken om een schommel te gebruiken. In betere BDSM shops zijn er genoeg schommels te vinden die je zelf thuis in een kamer kunt installeren. Seksschommels of neukschommels bieden de mogelijkheid om je partner op unieke manier te penetreren. Uiteraard komt het ook voor dat dom in de schommel hangt en de sub opdrachten en/of andere seksuele handelingen moet verrichten.

Wat voor BDSM seksschommel moet ik aanschaffen?

Als je geïnteresseerd bent in een seksschommel zijn hiervoor meerdere opties mogelijk. Zo kan je een neukschommel ophangen aan het plafond of aan je deur. Er zijn natuurlijk ook complete stellingen die je op kunt bouwen in je kamer. De schommel biedt de mogelijkheid om een hoop nieuwe seksstandjes te proberen en mee te experimenteren. Wissel af in het tempo en ritme van bewegen en penetreer je partner in een positie die zonder BDSM schommel onmogelijk is. BDSM schommels kunnen zowel door beginnende stelletjes als de meer ervaren BDSM liefhebbers gebruikt worden en bieden genoeg mogelijkheden voor ruige en/of onschuldige seksuele handelingen.

Installeer je SM schommel veilig

Als je een BDSM schommel aanschaft is het belangrijk dat je deze precies installeert hoe dat staat uitgelegd in de beschrijving. Als de SM neukschommel geplaatst is, is het verstandig om eerst te testen of de schommel gewicht houdt alvorens je deze gebruikt. Hiermee voorkom je dat één van jullie tijdens de seks naar beneden dondert.