SM Paddles

SM Paddles

Paddles bieden net even een andere sensatie dan de BDSM zweep. Wel worden deze vaak net als de zweep gebruikt voor BDSM en bondage spelletjes waarin er één van jullie door middel van straffen de kracht en soms pijn van de paddle moet ondergaan. Uiteraard afhankelijk van de kracht en plaats van de spanking zijn de paddles zowel voor onschuldige als extremere bondage en BDSM fantasieën te gebruiken. Ontdek al spelenderwijs je pijngrens en laat je partner je heerlijk domineren. Ben je ongehoorzaam of stout? Met een paddle heb je het BDSM seksspeeltje in handen om je partner duidelijk te maken wie in charge is.

Spanking

Spanking kwam voorheen alleen voor bij klassieke BDSM spellen, tegenwoordig worden de paddles ook gewoon gebruikt door minder extreme stelletjes die graag even een stapje verder willen gaan in bed. Tot de verbeelding spreekt natuurlijk de rood geslagen billen die door ondeugendheid of ongehoorzaamheid zijn opgelopen. De rode gloed komt doordat je met de paddle een aantal lekkere tikken geeft op het lichaam, hierdoor vindt er een betere doorbloeding plaats en zal deze bij de lichtste aanraking nog gevoeliger worden. Dit is voor zowel de dom als de sub erg opwindend en biedt een goede manier om ruigere en kinky seks te beleven. Paddles zijn goed te gebruiken in combinatie met bondage speeltjes, boeien en andere SM speeltjes, zoals maskers, tepelklemmen en elektro sex speeltjes.

Verschillende soorten paddles

Het grote verschil in de paddles zit hem voornamelijk in het materiaal. Zo zijn er leren, siliconen, kunstleren en zelfs hennep paddles te vinden. Andere verschillen hebben voornamelijk te maken met structuur en tekst van de paddle. Zo is het mogelijk om je partner te straffen met een ribbel of genopte paddles. Voor de ultieme ervaring zijn er paddles met tekst, zoals hoer, bitch, slut, slave en ouch. Of je nou onschuldige SM spelletjes speelt of extreme varianten, met BDSM paddles heb je de tool in handen om je macht en controle te laten blijken. Kijk eens rond in een BDSM shop voor de mogelijkheden.