Kuisheidsgordels en peniskooien

Kuisheidsgordels en Peniskooien

Kuisheidsgordels en peniskooien worden in het BDSM gebruikt om kuisheid te garanderen. Kuisheid is het onthouden van geslachtsgemeenschap. De gordels en kooien die over de schaamstreek van de vrouw of over de penis van de man geplaatst worden voorkomen penetratie. Dit levert tijdens kleinerende spelletjes veel spanning op. De dom zal namelijk alles in zijn macht uitvoeren om de sub het zo moeilijk mogelijk te maken. Verderop in deze pagina zullen wij beide opties even kort uitlichten. Peniskooien en kuisheidsgordels zijn ideale BDSM seksspeeltjes om zowel vaginale seks als anale seks zo moeilijk mogelijk te maken. Dit zal betekenen dat er grenzen worden bereikt en verbreedt. Deze kuisheid speeltjes zijn zeker voor beginners misschien een stap te ver, maar gevorderden kunnen door dit spannende spel de grens opzoeken en nieuwe dingen ervaren. Discipline, onderdanigheid en dominantie zijn met deze kooien en gordels goed te ondergaan en te beleven.

Kuisheidsgordels

Het hoofddoel van een kuisheidsgordel is ondertussen bekend. Toen de eerste kuisheidsgordels voor BDSM op de markt verschenen, waren deze uitsluitend voor vrouwen ontwikkeld. Tegenwoordig zijn er ook kuisheidsgordels voor mannen te vinden in BDSM shops. Het design van een kuisheidsgordel is vaak een horizontale band, welke om de heupen wordt geplaatst en een verticale band die over de schaamstreek wordt geplaatst. Welke vervolgens door een slot vast wordt gezet. De sleutel van het slot is in handen van de dom. Hij of zij heeft dus controle over de situatie en heeft de touwtjes in handen voor het toedienen van allerlei soorten opwinding. Gaandeweg het spel zal het opgewonden gevoel toenemen, totdat er geen stoppen aan meer is. Dit kan vooral bij mannen voor pijnlijke situaties zorgen, gezien de groeiende penis.

Peniskooien

Met een peniskooi wordt een erectie krijgen praktisch onmogelijk gemaakt. De kooi is namelijk zo ontwikkeld dat deze gemaakt is voor een slappe penis. De metalen of plastic constructie zorgt ervoor dat het onmogelijk is om je penis te laten groeien. Je kan wel nagaan dat hoe verder het spel vordert, hoe pijnlijker dit wordt. De meeste kooien worden vastgemaakt door middel van een slot, degene die de sleutel heeft is in controle.