Elektro Seksspeeltjes

Elektro Seksspeeltjes

Het gebruik van elektronische seksspeeltjes tijdens het beoefenen van BDSM spellen komt steeds vaker voor. De elektronische hulpmiddelen kunnen voor verschillende doeleinde tijdens het spel gebruikt worden. Zo kunnen er erotische straffen uitgedeeld worden, de partner gepest worden of je partner door middel van pulsen, schokken of prikkels erotisch stimuleren. Online vind je in de betere BDSM shops vaak een uitgebreid aanbod van elektro BDSM speeltjes, elk speeltje biedt zijn eigen takenpakket aan. De speeltjes die werken op elektriciteit zijn ideaal om je partner te plagen, verwennen, te straffen of juist te belonen. In dit artikel geven wij een aantal tips qua mogelijkheden van elektronische SM speeltjes.

Samen een elektronisch BDSM speeltje zoeken

Wil je graag een elektronische toy introduceren bij je partner? Maak dit bespreekbaar en overleg met je partner wat hij/zij van het idee vindt. De mogelijkheden zijn groot, waardoor als je deze fantasie of wens hebt hier zeker wel een bijpassend BDSM seksspeeltje te vinden is.

Soorten electro sex toys

Heb je een specifieke wens of fantasie? Naast “standaard” elektro dildos en vibrators is er nog veel meer te beleven. Hieronder vind je een aantal speeltjes die tijdens BDSM vaker gebruikt worden. Misschien zit er iets voor jullie tussen om eens heerlijk te genieten van pijnlijke plagerijtjes.

  • Shock Therapy
  • Elektronische Peniskooien
  • Elektro Dilators
  • Elektro sets
  • Elektro Penis en Buttplugs
  • Elektroden