BDSM Speeltjes

BDSM Seksspeeltjes

BDSM speeltjes spelen bij BDSM spelletjes een belangrijke rol. De variëteit is dan ook qua seksspeeltjes erg groot en maken de BDSM ervaring compleet en uniek. Elk bondage, discipline, onderdanigheid, dominantie spel dient voorzien te worden van BDSM seksspeeltjes je als hulpmiddel of beteugel middel kunnen worden gebruikt. Om je als bezoeker van onze BDSM gids een inzicht te geven in de mogelijkheden en opties qua speeltjes, hebben wij een speciale pagina ingericht met allerlei soorten seksspeeltjes en hulpmiddel om maximaal te genieten van kinky, pikante en ruige momenten. Voor elke BDSM of bondage fantasie bespreken wij speeltjes die hierbij gebruikt kunnen worden. Zo kan je als liefhebber van BDSM inspiratie opdoen en ontdekken welke seksspeeltjes geschikt zijn voor jouw specifieke wens.

BDSM seksspeeltjes gids

In deze BDSM seksspeeltjes gids vind je handige inspiratie voor speeltjes die gebruikt kunnen worden in het BDSM. Heb je een specifieke wens of wil je graag je collectie uitbreiden en nieuwe dingen uitproberen in bed? Naast inspiratie vind je ook uitleg van de meest populaire BDSM seksspeeltjes. Hieronder vind je een overzicht van BDSM toys, wil je meer informatie over betreffend speeltje? Klik dan op de link om naar de pagina van betreffend speeltje te gaan en hier zo meer over te ontdekken. Daarnaast vind je verderop op deze pagina informatie over welk SM seksspeeltje je moet kiezen voor verschillende onderdelen van BDSM.


Welk BDSM seksspeeltje is geschikt voor jouw/jullie wensen?

In je fantasie of wens op BDSM gebied heb je zeer waarschijnlijk een bepaald soort BDSM seksspeeltje in gedachte die als hulpmiddel kan dienen. Als je samen met je partner besluit om seksspeeltjes aan te schaffen, is het belangrijk om hier eerst samen over te praten. Geef aan wat je zoekt en bespreek met je partner eventuele speeltjes die hem of haar aanspreken. Hebben jullie bijvoorbeeld een bondage wens of willen jullie speeltjes om de rol van onderdanigheid en dominantie te onderdrukken? Hieronder vind je een aantal seksspeeltjes die geschikt zijn voor een specifiek onderdeel van BDSM. Je kan je natuurlijk laten inspireren door andere SM speeltjes die verder op deze pagina beschreven worden of door een BDSM shop te bezoeken.

Bondage speeltjes

Bij bondage is het doel om je partner te beteugelen en de bewegingsvrijheid af te nemen. Hiervoor kan je natuurlijk verschillende technieken en manieren gebruiken. De meest tot de verbeelding sprekend zijn natuurlijk de bondage touwen, bondage riemen, boeien en bondage kettingen. Daarnaast zijn er een aantal seksspeeltjes te vinden die de bondage ervaring vervolgens naar een next level brengen. Denk aan een masker, harnas, zweepje of ander soort bondage speeltje om tijdens de bondage sessie te gebruiken. Wil je meer te weten komen over bondage speeltjes? Lees dan snel ons bondage speeltjes voor meer informatie en bondage seksspeeltjes tips.

Discipline seksspeeltjes

Bij discipline is gehoorzaamheid, het uitvoeren van opdrachten, onderdanigheid en dominantie een belangrijk facet. Om deze rolverdeling te benadrukken zijn er vele soorten discipline speeltjes mogelijk. De zweepjes, paddles, tepelklem, maskers en bondage artikelen zijn hiervoor veel gebruikte seksspeeltjes. Daarnaast mag bij een rollenspel waar discipline een onderdeel is natuurlijk BDSM kleding en/of lingerie natuurlijk niet ontbreken. Kijk snel op onze discipline seksspeeltjes pagina voor tips, inspiratie en meer informatie.

Sadisme/Masochisme seksspeeltje

Bij het sadisme en masochisme staat het genieten van het toebrengen en/of ondergaan van pijn centraal. De sadomasochistische speeltjes zijn dan ook gericht op het toebrengen van lichte pijn tot extremere vormen van het ondergaan van pijn. Bij BDSM zal pijn en ongemak natuurlijk altijd een rol spelen, maar deze speeltjes kunnen specifiek gericht zijn om pijn te laten ervaren door de onderdanige. Bij elk spelletje waar sadisme of masochisme een onderdeel van is kan je een geschikt speeltje vinden die hiervoor geschikt is. Kijk voor voor meer informatie voor sadomasochistische seksspeeltjes op onze sadisme en masochisme seksspeeltjes pagina.

Onderdanige/dominantie sex toys

Als sub ben je overgeleverd aan je dom (dominant). Dit is natuurlijk erg spannend, pikant en kan ruige momenten opleveren, maar zonder seksspeeltjes kom je niet verder dan het uitvoeren van simpele opdrachten. Er dient namelijk ook beloond of gestraft te worden en hiervoor heb je natuurlijk echt seksspeeltjes nodig. Vaak zijn populaire BDSM seksspeeltjes, zoals zwepen, maskers, BDSM kleding, paddles, boeien, anaal toys, chastity artikelen en tepelklemmen onderdeel van onderdanige en dominante spelletjes. Kijk snel voor meer informatie op onze onderdanige en dominantie seksspeeltjes pagina.

Tips om veilig te genieten van SM toys

Bij het gebruik van SM toys is het wel belangrijk om rekening te houden met de veiligheid. Net als normale BDSM spellen, zijn bij seksspeeltjes ook de 4 V’s (Verstand, Vrijwilligheid, Vertrouwen en Veiligheid) van toepassing. Bespreek samen met je partner een stopwoord of stopteken af en geef duidelijk je grens aan. Gebruik geen alcohol of andere geestverruimende middelen als je aan de slag gaat met BDSM speeltjes. Desinfecteer na elk gebruik de speeltjes en berg deze veilig en stofvrij op.