BDSM Meesteressen en Meesters

BDSM Meesteressen en Meesters

Een BDSM meester of meesteres is een man of vrouw die de expertise van één of meerdere onderdelen van het BDSM bezit. Deze meesters of meesteressen kunnen worden benaderd voor een BDSM sessie door een geïnteresseerde. De uitgebreide kennis over BDSM kan hierdoor door de meester of meesteres op een veilige manier beoefent worden. Hij of zij heeft kennis bij het uitvoeren van veilige BDSM handelingen, zoals bondage, dominantie, het gebruik van BDSM seksspeeltjes, discipline en touwen. Er is natuurlijk geen hogeschool van BDSM, waardoor je als klant een eigen verantwoordelijkheid hebt om BDSM meesteres of meester te kiezen. Zo kan je kijken naar eerdere ervaringen van mensen die je zijn voorgegaan. Daarnaast zal elke meester of meesteres wel een website hebben waarop de diensten en mogelijkheden zijn aangegeven. Daarnaast hebben sommige SM meesters en meesteressen een soort open dag of moment dat jij als geïnteresseerde mee kunt kijken bij een sessie.

Veilige genieten van BDSM met een meester of meesteres

Net als bij elk BDSM spel is natuurlijk vertrouwen en veiligheid erg belangrijk. Maak daarom goede afspraken en bespreek duidelijk je wensen en grenzen bij BDSM meesteres of meester. Niet elke meester of meesteres doet alle onderdelen van het BDSM, zo zal de één zich meer richten op discipline, waar de ander misschien zich meer richt op bondage. Een goede SM meester of meesteres zal altijd een intakegesprek met je hebben en aangeven wat zijn of haar specialiteiten zijn en naar jouw fantasieën en wensen vragen. In dit gesprek wordt vertrouwen gekweekt en kan je zelf bepalen of je met deze man of vrouw het BDSM spel wil spelen. De verantwoordelijkheid van het BDSM spel ligt natuurlijk ook bij de meester of meesteres deze heeft namelijk de dominante rol en jij als onderdanige bent in dat opzicht overgeleverd.

SM meester of SM meesteres?

Je zal zeer waarschijnlijk gefantaseerd hebben over de eerste keer dat je onder controle bent van een meester of meesteres. Dit kan natuurlijk een man of vrouw zijn. Zo houden mannen vaker van gedomineerd worden door een SM meesteres en zullen vrouwen vaker gedomineerd willen worden door een SM meester. In principe zit er qua BDSM spel varianten natuurlijk weinig verschil, het is maar net wat jou BDSM fantasie compleet maakt.

BDSM meesteres of meester benaderen

Het benaderen van een BDSM meesteres of meester is natuurlijk vrij spannend. Zeker als je nog geen ervaring hebt zal het eerste telefoontje of e-mailtje met spanning gepaard gaan. Geef duidelijk je wensen, fantasieën en grens aan en meld wat je er van verwacht. In samenspraak kunnen jullie vervolgens een spannend spel samenstellen waar deze wensen en fantasieën goed tot zijn recht komen.