Fetish en BDSM kleding

BDSM Kleding

Tijdens een kinky BDSM spel is het creëren van de juiste sfeer en setting belangrijk. Als je alles in huis voor een spannend en pikant BDSM spel, is het natuurlijk drie keer niks als je dit vervolgens beleeft in je onderbroek en t-shirt. BDSM kleding zorgt voor extra spanning en draagt zeer zeker bij aan de ervaring. Maar welk BDSM setje moet je kiezen en waar moet deze aan voldoen? Allereerst is het natuurlijk belangrijk om jezelf af te vragen wat voor setting je wilt ervaren? Heb je een erotisch rollenspel in gedachte? Wil je duidelijk maken wie de baas is en wie de onderdanige? Staat pijn centraal? Door jezelf deze vragen te stellen, zal je al snel weten welke BDSM kleding hiervoor geschikt is. Wil je een compleet BDSM pak? Is een masker voldoende? Wil je je partner als onderdanige aankleden? Jullie fantasie staat natuurlijk centraal bij het bepalen van welke BDSM kleding perfect is voor het scenario. Het gebruik van één of meer BDSM seksspeeltjes is natuurlijk onmisbaar bij het dragen van SM kleding.

BDSM kleding voor mannen en vrouwen

Voor zowel mannen en vrouwen zijn er genoeg pikante, ruige en kinky mogelijkheden qua BDSM kleding. Sexy BDSM lingerie, strings, boxers, t-shirts, broeken, harnassen, maskers, catsuits, babydolls, rollenspel kleding zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden voor hem en haar. Hiervoor hoef je natuurlijk niet direct een BDSM shop te bezoeken, je kan ook bij “normale” winkels op zoek gaan naar lak, latex of leren kleding. Je geeft namelijk zelf invulling over hoe jij er tijdens het spel uit wilt zien.

Inspiratie qua SM kleding

Om inspiratie op te doen qua opties voor BDSM en bondage kleding, kan je eens een kijkje nemen bij BDSM meesters en meesteressen. Deze hebben meestal een eigen website waarop je spannende filmpjes en fotos ziet. Zo krijg je een beetje een globale indruk van de mogelijkheden. Het online zoeken naar BDSM filmpjes kan ook een manier zijn om je te laten inspireren. Daarnaast zijn er in onze BDSM gids ook veel spannende foto’s en informatie te vinden over kleding die geschikt is voor een BDSM spel.