BDSM voor Gevorderden

BDSM gids voor gevorderden

Het is praktisch onmogelijk om alle onderdelen van BDSM ervaren te hebben. Natuurlijk kan je bondage, onderdanigheid, sadisme en masochisme ondergaan hebben, toch is er op BDSM gebied nog genoeg te ontdekken voor gevorderden in BDSM. In onze BDSM gids voor gevorderden vind je inspiratie voor nieuwe vormen van BDSM, tips om meer plezier te beleven tijdens een BDSM spel of handige informatie over technieken en opties binnen het BDSM. Als gevorderde BDSM liefhebber ken je je pijngrens en weet je wat jij spannend en kinky vindt. Toch kan je hierin een stapje verder gaan of nieuwe vormen van BDSM ervaren. Je bent in het BDSM nooit uitgeleerd en gelukkig maar. Hopelijk kan je als ervaren rot toch nog wat tips van BDSM gids gebruiken.

BDSM gids voor experts

Via onderstaande tips, informatie en inspiratie proberen wij onze bezoekers nieuwe dingen in het BDSM te laten ontdekken. Het verbreden van je eigen erotisch genot en grens zal voor veel ervaren BDSM’ers een reden zijn om altijd op zoek te zijn naar nieuwe mogelijkheden. Bij BDSMgids.nl vind je uitgebreide informatie over de vele mogelijkheden binnen het BDSM.

Ga een stapje verder in spel

Het opzoeken van je grens is een belangrijk onderdeel van BDSM. Als gevorderde in het BDSM spel zal je deze ongetwijfeld al een paar keer opgezocht hebben. Misschien wordt het eens tijd om deze grens uit te breiden. Introduceer extreme seksspeeltjes (tips qua speeltjes volgen later in dit artikel), verzin een rollenspel wat buiten je comfortzone ligt of bezoek eens een BDSM meester of meesteres. In het BDSM is het opzoeken en uitrekken van je grens en hierin steeds een stapje verder gaan onmisbaar. Bespreek samen met je partner nieuwe extremere ideeën of fantasieën en laat deze uitkomen.

Ontdek nieuwe mogelijkheden

Ook al denk je alles gezien en meegemaakt te hebben, er is nog zoveel te ontdekken in het BDSM. Lees bijvoorbeeld eens onze BDSM woordenboek door. Hier staan vast een aantal termen bij waarvan je nog nooit gehoord hebt en zeker het proberen waard zijn. Daarnaast kan je natuurlijk ook eens een kijkje nemen op een website van een BDSM meester of meesteres. Op deze websites staan vaak mogelijkheden die de betreffende meester of meesteres aanbiedt. Bezoek ook eens een open dag van een BDSM studio of kamer aanbieder. Deze verhuurders van BDSM ruimtes bieden vaak de mogelijkheid om een kijkje te nemen. Dit zal ongetwijfeld leiden tot nieuwe inzichten en mogelijkheden. Ook via ons blog houden wij jou op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op BDSM gebied. Ideaal voor gevorderden BDSM’ers om nieuwe dingen uit te proberen.

Bezoek een BDSM beurs of BDSM meester of meesteres

In Nederland, België en Duitsland zijn er regelmatig BDSM beurzen. Op deze beurzen staan vaak BDSM meesters/meesteressen, aanbieders van BDSM ruimtes en worden er clinics gegeven over verschillende onderdelen in het BDSM. Hier vind je de beste BDSM speeltjes, de nieuwste trends op BDSM gebied en inspiratie om het maximale uit je BDSM ervaring te halen. Via ons blog zullen wij jou op de hoogte houden van aankomende BDSM beurzen.

BDSM speeltjes voor gevorderden

Extremere seksspeeltjes kunnen net even dat beetje meer bieden dan de standaard BDSM attributen. Beginners bezitten meestal een simpel zweepje, paddle of bondage touw. Jij als BDSM gevorderden wil graag je collectie uitbreiden met heftigere seksspeeltjes. In menig BDSM shop vind je een uitgebreid assortiment van BDSM speeltjes voor gevorderden. Denk aan complete stellages, bondage kooien, boeien sets, kuisheidsgordels en peniskooien  of BDSM meubels. Tover een willekeurige kamer in je huis om tot een BDSM kelder. Kijk eens rond en laat je inspireren door de mogelijkheden. Zeer grote kans dat je nieuwe inspiratie op doet qua seksspeeltjes.

Aparte fetisjen, wie weet zijn deze het proberen waard?

Er zijn ontelbare fetisjen, zo gek als je je kunt bedenken en het is een fetish. Je kan wel stellen dat elke seksuele fetish onder het BDSM valt en dat is ook gewoon zo. BDSM is vaak de overkoepelende term voor fetisjen. De meest bekende zoals een leer fetish, voet fetish of slaaf fetish zijn algemeen bekend. Dit zijn relatief onschuldige fetisjen, want er zijn ook een aantal zeer ruige, vernederende en pijnlijke fetisjen, die een stuk minder bekend zijn. Onderstaand vind je een aantal fetisjen en misschien zit er wel één tussen die jij eens wilt proberen.

Cuckolding; In deze sadomasochisme leefwijze vind de mannelijke partner het opwindend als de vrouwelijke partner vreemdgaat. Zelfs het toekijken hoe je partner bevredigt wordt is bij cuckolding van toepassing.

Poep/plas seks: Wij in Nederland kennen natuurlijk het voorbeeld van een bekende Nederlander die plasseks doet. Zij is zeker niet de enigste in Nederland die hiervan houdt. Plasseks (golden shower) liefhebbers vinden het spannend en geil om ondergepist te worden. Poepseks is hetzelfde idee alleen dan met ontlasting.

Verkleed als knuffeldier; Een aparte fetish is toch wel dat sommige mannen en vrouwen ervan houden om seks te hebben met een knuffeldier. En nee hiermee bedoelen wij geen echt dier, maar speelgoed. Dit kan natuurlijk ook een stripfiguur of bijvoorbeeld een clown zijn.

Fisting; Bij fisting wordt een hand of gedeelte van de hand vaginaal of anaal ingebracht. Hierbij wordt je vagina en/of anus uitgerekt en levert voor liefhebbers een lekker gevoel op.

Volwassen baby’s: De man of vrouw verkleed zich in deze fetish als een baby compleet met romper en speen. Deze fetish kan zowel voor de man of vrouw die verkleed is erg opwindend zijn, maar ook voor de ander.

Pegging; Bij pegging wordt een man anaal gepenetreerd door een strapon. Deze fetish is bij mannen een veel voorkomende fetish.

Petplay; Petplay komt als spelvariant veel voor bij BDSM. Kort gezegd is dat de sub als dier verkleed gaat (masker, kleding) en zich laat domineren door de dom. Door het uitvoeren van opdrachten kan de pet beloond worden of juist gestraft.